12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Reținut de polițiștii sectorului Botanica și cercetat penal după ce ar fi jefuit un tânăr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Tânăr în vârstă de 22 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf stradal. Acesta anterior a mai fost cercetat penal pentru răpirea unității de transport și furt.

La data de 20 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor a capitalei, comunicând că a fost jefuit de telefonul mobil “Samsung MI 10”, preț de 2 500 lei. În timp ce se deplasa pe bd. Decebal, spre domiciliu, de el s-a apropiat un individ și în mod deschis i-a sustras telefonul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma acțiunilor întreprinse de către forțele de ordine a fost stabilită identitatea individului, ulterior acesta fiind reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor suspectul și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicând că telefonul sustras l-a vândut unei persoane necunoscute obținând un profit.

La moment polițiștii întreprind măsuri în depistarea bunului sustras, pentru a fi returnat proprietarului.

Tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img