Prinsă fără permis de conducere pe traseul Ungheni-Chișinău

politia

O tânără a încercat să mituiască polițiștii de patrulare, după ce au depistat-o că șofează fără a deține permis de conducere. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 14:00, pe traseul Ungheni- Chișinău.

Potrivit INP, aceasta conducea neadecvat automobilul, motiv pentru care au stopat-o pentru verificări. După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajații INP.

Chiar daca i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta a aruncat în mașina poliției 100 EUR, pentru a nu fi documentată și pentru a nu fi ridicată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă.

Screenshot_1

Inspectoratul Național de Patrulare amintește conducătorilor auto că fiecare încălcare ignorată, mai târziu poate produce o tragedie. Nu mai propuneți polițiștilor alternative amenzilor, iar dacă vă ciocniți cu incidente în care vi se propune sau cere mită, apelați la numerele scurte 112 sau 1520 și denunțați actele de corupție. Toți participanții la trafic trebuie să fie responsabili și să-și asume greșelile.

You may also like

Comments are closed.

By