CRIMĂ pe strada Muncești // Un paznic ucis și îngropat pe șantierul unde lucra (VIDEO)

politiacapitalei.md

Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, care activa în calitate de paznic la un șantier de construcție pe strada Muncești, a fost omorât de un amic de pahar. Inspectoratul de Poliție Botanica a fost alertat despre dispariția acestuia pe data de 15 august.

În locuința temporară a acestuia, de pe șantier, oamenii legii au depistat urme de culoare brun- roșietice, iar muncitorii au declarat că nu l-au văzut de câteva zile.

Ulterior, forțele de ordine au identificat un individ în vârstă de 38 de ani, anterior judecat, originar dintr-o localitate din raionul Anenii-Noi, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz.

În cadrul audierilor, individul și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat că, pe data de 10 august a venit la victimă la serviciu si, după ce au consumat băuturi alcoolice, între ei s-a iscat un conflict, aplicându-i mai multe lovituri în regiunea capului. Profitând de faptul că pe șantier nu era nimeni, bărbatul a săpat o groapă și a îngropat victima.

În urma cercetării locului indicat de către făptaș, a fost depistat cadavrul bărbatului.

Învinuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislaţiei penale în vigoare, el riscă de la 15 până la 20 de ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By