Un individ aflat în căutare pentru mai multe furturi, reținut: a ieșit din pușcărie în aprilie

poza-05

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut fiind bănuit de comiterea unui șir de furturi din oficii pe teritoriul mun. Chișinău. Anterior acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Polițiștii sect. Râșcani au fost alertați pe parcursul lunii mai cu privire la comiterea a două furturi. Individul, prin acces liber, a pătruns în vestiarul unui garaj și atelier de mobilă și sustrăgea banii angajaților. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de 78 200 lei. Totodată în cadrul acțiunilor de investigație polițiștii au stabilit că individul a mai comis cel puțin 10 furturi din oficii pe teritoriul mun. Chișinău și se afla în căutare.

În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția. El a declarat că pătrundea în oficii și fura din gențile și portmoneele care erau lăsate fără supraveghere, ulterior dispărea în direcţii necunoscute.

Este de menționat că suspectul în luna aprilie 2019, a fost eliberat din locurile de detenție, pentru infracțiuni similare.

Actualmente bănuitul se află în custodia Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru furturi. Conform legislaţiei penale în vigoare, el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 la 6 ani.

You may also like

Comments are closed.

By