Reținut! A furat o geantă dintr-o grădiniță din Stăuceni, iar apoi a scos banii de pe card

foto-08.07

Un bărbat de 38 ani, din Chișinău, a fost reținut pentru furt dintr-o grădiniță. Incidentul a avut loc la data de 4 iunie, pe strada Trandafirilor din comumna Stăuceni. Acesta a sustras o geantă de dame în care se aflau actele de identitate și mijloace financiare ce aparțin unei angajate în vârstă de 37 ani.

Polițiștii au stabilit că individul a intrat în grădiniță prin acces liber. Totodată polițiștii au stabilit că de pe cardul bancar au fost sustrași banii ce aparțin femeii, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 20 980 lei.

În urma măsurilor speciale întreprinse de ofiţeii de investigaţie a Inspectoratului Râșcani, suspectul a fost reţinut şi escortat la inspectorat pentru audieri şi stabilirea circumstanţelor. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că individul anterior a fost judecat pentru un șir de furturi din oficii și grădinițe, pe teritoriul mun. Chișinău.

În acest context, a fost inițiată o cauză penală pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By