Patru tineri și-au făcut de cap: au furat un automobil din Capitală // VIDEO

foto-03

Polițiștii sectorului Botanica au fost alertați, marți dimineață, de către un bărbat în vârstă de 48 ani. Acesta a declarat că i-a fost răpit automobilul de model “Toyota Carina Sedan” în valoare de 10 000 lei, care era parcat în curtea blocului de pe strada Butucului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului Botanica pentru stabilirea circumstanțelor.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat abandonat pe bd. Dacia. Ulterior ofițerii de investigație au reținut patru tineri, printre care și un minor, cu vârstele cuprinse între 17 ani și 24 ani, locuitori ai capitalei.

În cadrul acțiunilor procesual penale, indivizii și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în automobil prin forțarea lacătului și l-au răpit cu scopul de a se plimba prin capitală. Indivizii anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni pe teritoriul capitalei.

La moment, aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport care conform legislației se cu amendă în mărime de la 29 000 lei la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.

You may also like

Comments are closed.

By