Hoți reținuți, după ce au buzunărit câteva persoane prin Piața Centrală din Capitală

foto-01

Doi indivizi, cu vârstele de 35 ani și respectiv 45 ani, originari din capitală și raionul Criuleni, au fost reținuți pentru comiterea furturilor din buzunare. Acestea anterior s-au dovedit a fi judecați pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Primul caz a avut loc la data de 19 iunie, în timp ce victima, un bărbat în vârstă de 71 de ani, se afla în Piața Centrală. Individul de 45 ani s-a apropiat de el și, profitând de neatenția acestuia, i-a sustras portmoneul cu mijloace financiare, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 750 lei.

Un al caz a avut loc la data de 21 iunie, polițiștii fiind alertați de către o tânără în vârstă de 26 ani. Acesteia i-a fost sustras portmoneul din geantă, în timp ce făcea cumpărături la Piața Centrală. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, individul de 35 de ani a fost reținut. Prejudiciul cauzat se ridica la 1 500 lei.

Ambii suspecți sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de pungășie, care, conform legislației în vigoare, se pedepsește cu amendă în mărime de la 32500 la 42500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

You may also like

Comments are closed.

By