ACCIDENTE grave la Soroca și Briceni: doi șoferi au murit, iar pasagerii – traumați

we345

Doi conducători auto au decedat în urma unor grave accidente de circulație. Un caz a avut loc în satul Alexandru cel Bun din raionul Soroca. Un bărbat de 45 de ani, conducând cu viteză excesivă, a ieșit pe contrasens la depășire și a lovit frontal un autovehicul care se deplasa regulamentar. În consecință, bărbatul a decedat în drum spre spital, iar din a doua mașină, șoferul de 22 de ani și pasagerul său, un minor de 5 ani, au fost grav traumați.

Într-un alt accident, din raionul Briceni, șoferul de 25 de ani, la fel cu viteză excesivă, a adormit la volan, mașina a derapat de pe traseu, s-a lovit într-un copac, apoi s-a inversat. Pasagera acestuia, de 23 de ani, a ajuns la spital cu traume pe viață, potrivit Inspectoratului Național de Patrulare.

INP reamintește: centura se cuplează și viteza se reduce nu de frica polițistului sau a amenzii, dar pentru siguranța ta. Înainte să faci semn cuiva că este prezentă poliția, gândește-te că ajuți un ucigaș; iar peste câțiva kilometri tot el îți va distruge familia. O comunitate sănătoasă este cea care contribuie împreună la un viitor sigur și frumos, inclusiv pe trasee.

You may also like

Comments are closed.

By