Voronin: Dodon se victimează când spune de asasinat. Ăsta trebuie să meargă la un control general la cap. Cui îi trebuie el?

voronin3

Liderul PCRM, Vladimir Voronin afimă că Igor Dodon se victimizează într-o manieră rușinoasă.

„Nu vă pot comenta, aici medicii trebuie să se implice. Eu am multe specialități, da doctor nu-s și cu atât mai mult doctor psihiatru. Nu știu, poate canicula îi de vină… l-o pălit soarele în cap, ați văzut că doi oameni o și murit în aceste zile”, a declarat Voronin, la Moldova1.

Lăsați voi treaba cu asasinarea lui Dodon. Asta trebuie să meargă la un control general la cap. Cui îi trebuie el? El este cel mai mare impediment astăzi pentru Moldova!”, a mai spus Voronin.

Totodată, Voronin cere repetarea alegerilor din 24 februarie, deoarece PSRM a fost finanțată cu bani din Federația Rusă.

“Alegerile trebuie repetate! Categoric! Să întoarcă la varianta zero și de petrecut în noiembrie numai alegeri repetate și de introdus urnele electronice și de hotărât problema cu Diaspora. Cum să ne hotărască soarta acei care de 15 ani nu sunt în țara? Aceștia să ne hotărască viitorul?”, a declarat Vladimir Voronin.

sursa: deschide.md, timpul.md

 

You may also like

Comments are closed.

By