VIDEO // Susținătorii lui Grigorciuc au încercat să-l intimideze pe Sârbu

grigorciuk

Susținătorii recidivistului Pavel Grigorciuc, judecat pentru că i-a aplicat o lovitură în cap deputatului PDM Sergiu Sîrbu, au încercat să-l intimideze pe democrat. Aceștia au venit la audierile din dosarul lui Grigorciuc și au încercat să exercite presiuni asupra părții vătămate.

Este vorba despre reprezentanți ai formațiunii Partidul Nostru, dar și foști colegi de-ai lui Grigorciuc, condamnați în dosarul altercațiilor de la Procuratura Generală, din toamna anului 2015.

Vicepreședintele PN, Ilian Cașu, Alexandru Roșco și Mihail Amerberg, ambii condamnați cu suspendare l-au insultat pe Sîrbu, la fel și pe procuror. Aceștia și-au motivat comportamentul huliganic prin faptul că s-a schimbat guvernarea și pot să facă tot ce le trece prin cap.

Indivizii certați cu bunul simț au agresat verbal și reporterul de la Publika TV Oxana Bodnar.

Amintim că Grigorciuc l-a lovit în cap pe Sîrbu după prima ședință a noului Parlament. Cei doi s-au certat, iar Grigorciuc, care avea o condamnare cu suspendare de 4 ani, l-a lovit pe deputat în cap. Sîrbu a fost internat la spital cu o comoție cerebrală.

Pentru acest act de huliganism, comis în perioada în care nu a expirat pedeapsa cu suspendare, îi poate aduce lui Grigorciuc 5 ani de închisoare cu executare.

You may also like

Comments are closed.

By