Trei bărbați s-au înecat, ieri, de Duminica Mare // VIDEO

inec

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgență în ultimele 24 de ore, trei persoane şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară.

Primul caz a avut loc în râul Nistru, în apropierea oraşului Vadul lui Vodă. În dimineaţa zilei de ieri, la ora 04.20, un bărbat în vârstă de 53 de ani nu a mai ieşit din apă, după ce a intrat să se scalde. La faţa locului au intervenit scafandrii Detaşamentului Căutare Salvare nr.1, care au scos la mal corpul neînsufleţit al bărbatului.

Un alt bărbat, de 27 de ani, s-a produs în seara zilei de ieri în localitatea Sângera.

Un alt caz tragic a avut loc ieri în localitatea Puhoi. Un bărbat în vârstă de 48 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a mers la scăldat în orele amiezii. Circumstanțele cazului se stabilesc, iar recuperarea cadavrului a fost efectuată de scafandri.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează repetat populaţia să evite scăldatul în locuri neamenajate şi neautorizate. Salvatorii îndeamnă oamenii să respecte regulile de comportament pe apă şi să nu consume băuturi alcoolice.

Potrivit IGSU, de la începutul anului 2019, peste 26 de persoane, inclusiv 5 minori şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară.

You may also like

Comments are closed.

By