Premieră! Peste 400 de sportivi se vor întrece la primul ultramaraton din RM

ultrarace

Circa 400 de alergători din șase țări vor ieși la startul primului ultra trail din Republica Moldova în mai puțin de 24 de ore.

Primul ultra trail din Republica Moldova, VOLVO ULTRA RACE 2019, va începe în mai puțin de 24 de ore prin start-ul sportivilor înscriși la proba de ULTRA. La toate cele trei probe, incluisv MARATON și CROSS, vor participa peste 400 de sportivi din șase țări, inclusiv SUA, Germania, Italia, Portugalia Bulgaria și România.

Cele trei start-uri vor avea loc de pe teritoriul Vinăriei Poiana și vor avea loc la ora 6:00 – Pentru ULTRA, 8:00 – Marathon și 9:00 – Pentru cea mai numeroasă, Cross. Primii sportivi vor începe să treacă linia de finiș în jurul orei 10.00.

Pentru prietenii și rudele alergătorilor va fi deschis un Orășel Sportiv cu o zonă vastă de relaxare, în cadrul căreia participanții la competiție se vor bucura de medaliile obținute, vor asculta muzică și vor degusta vinuri și bucate tradiționale moldovenești.

Pentru sportivi va fi amenajată o zonă kinetto-terapeutică, precum și o zonă de hidratare. Toți sportivii vor participa la o tombolă în cadrul căreia vor câștiga câteva zeci de premii.

Competițiile RunMoldova din anul 2019 sunt organizate cu suportul Partenerilor Generali – Volvo Cars Moldovawww.suedzucker.md și Medpark International Hospital, în parteneriat cu Ministerul Educației Culturii și Cercetării  și Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

La fel ca și în anii precedenți, alături de sportivi vor fi 21K SportsGarmin Moldova și Relaxa Aromatherapy, iar dintre partenerii noi – Кладовая здоровья -Heel/ Comoara sănătății -Heel.

Pe traseu ne vor ajuta bravii parteneri Nakana Motorsportadventure, iar grija sportivilor va fi purtată de voluntarii Meteora și specialiștii KinetoTerra – Centru de Recuperare Medicala!

La fel, nu putem trece cu vederea și tradiționala tombolă de la sfârșit de competiție, parteneri ai căreia sunt Garmin Moldova21K Sports și Relaxa Aromatherapy.

Pentru infromații 068641800, Iulian Bercu.

sursa: evenimentul.md

You may also like

Comments are closed.

By