25 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Patru indivizi din Găgăuzia, încătușați: au spart cel puțin șapte locuințe din Durlești // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Patru membri ai unei grupări criminale, cu vârstele cuprinse între 25 şi 30 ani, au fost reținuți de oamenii legii, pentru comiterea furturilor din locuințe în proporții deosebit de mari. Aceștia sunt originari din UTA Găgăuzia și au fost monitorizați timp de o lună.

Indivizii au spart cel puțin șapte locuințe din or. Durlești a mun. Chișinău, pe parcursul lunilor februarie-aprilie. Bănuiții pătrundeau în case după ce se asigurau că proprietarii lipsesc, prin metoda forţării geamurilor din termopan, de unde sustrăgeau bunuri materiale cum ar fi: bijuterii din aur, bani, telefoane mobile. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ulterior, polițiștii au desfăşurat percheziţii autorizate la domiciliile lor, unde au depistat și ridicat bunurile materiale sustrase din locuințe. Potrivit proprietarilor, suma totală a prejudiciului material cauzat ar fi de cel puţin 800 000 lei.

Actualmente bănuiții sunt plasați în arest pentru un termen prelungit de 30 de zile. Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 la 12 ani.

Totodată polițiștii continuă investigaţiile în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi identificarea altor complici ai acestui grup criminal.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img