Disensiuni între Maia Sandu și Andrei Năstase, în direct

Screenshot_15

Divergențele dintre copreședinții blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, nu mai sunt un secret pentru nimeni, iar aceștia au ajuns să se contrazică deschis, în fața camerelor de luat vederi.

La o conferință de presă susținută la Parlament, Maia Sandu a declarat că blocul este gata să discute votarea unui speaker socialist, dacă deputații PSRM vor veni la discuții anunțate pentru mâine dimineața, scrie actual.md.

Declarația este răspuns la întrebarea dacă PAS și PPDA sunt gata să țină cont de solicitările socialiștilor.

Când un reporter a încercat să precizeze dacă blocul ACUM e gata să susțină candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de prim-ministru, răspunsul a venit imediat de la Năstase.

Nu a venit o solicitare în acest sens, până în momentul de față, deși, logic, așa ar trebui să fie din partea unui partid care vine cu 35 de de mandate, cel mai mare în Parlament. Ați văzut care au fost solicitările socialiștilor. Dacă va veni o asemenea propunere, bine-nțeles, va fi discutat”, a spus liderul PPDA.

Amintim că, potrivit actual.md, Sandu și Năstase s-au certat la sfârșitul săptămânii trecute. Liderul PAS și-a acuzat colegul de binom că ar fi responsabil de eșuarea negocierilor cu PSRM privind majorarea guvernamentală.

Acuzațiile Maiei Sandu i-a lăsat pe cei din PPDA cu gura căscată, iar nedumerirea lor exprimată în ședință au făcut-o pe liderul PAS să plângă.

You may also like

Comments are closed.

By