Detenție pe viață pentru bărbatul care a omorât o femeie și pe fiica acesteia într-o pădure din Soroca

omor soroca

Tânărul care, anul trecut, a omorât două persoane a fost condamnat la detenție pe viață. Sentința a fost emisă astăzi de către instanța de judecată Soroca. Totodată, acesta urmează să achite 800 000 lei cu titlu de prejudiciu moral în folosul succesorului părților vătămate.

Omorul celor două femei a avut loc pe 7 iulie 2018, într-o pădure din satul Dumbrăveni, raionul Soroca. Este vorba despre mama de 42 de ani și fiica acesteia, de 15 ani. Ambele au fost găsite carbonizate și în stare avansată de putrefacţie.

28

În august, ucigașul a fost reținut. Acesta a povestit cu lux de amănunte scenariul crimei. În ziua cu pricina, victimele au oprit o mașină de ocazie pentru a ajunge la Soroca. Suspectul, aflându-se la volanul unei mașini, s-a oferit să le ajute. Pe drum, între suspect și victime s-a iscat un conflict, la care victimele au sărit din mașină și au fugit. Suspectul a oprit mașina și s-a luat după ele. A găsit-o pe femeie în pădure, i-a aplicat mai multe lovituri, până a lăsat-o fără cunoștință. Apoi a găsit-o și pe minoră cu care a procedat la fel. Ulterior, pentru a ascunde probele infracțiunii, suspectul le-a dat foc.

Sentința de astăzi este cu drept de atac.

You may also like

Comments are closed.

By