10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Vizita lui Năstase la Moscova demonstrează legătura strânsă cu Rusia: va discuta o trădare națională și a întregului electorat (Opinie)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Invitarea lui Andrei Năstase la Moscova developează legăturile sale cu anumite cercuri de influență din Rusia. De această părere este bloggerul Corneliu Gandrabur, într-un articol publicat pe blogul său.

În același material, Gandrabur spune că Năstase încearcă să-și camufleze legăturile rusești, mimând o orientare proeuropeană și pro-americană, așa cum făcea, pe timpuri, ex-liderul PPCD, Iurie Roșca.

„Legătura dintre Năstase și ruși este foarte strânsă, doar că el o face aici pe pro-occidentalul și pro-americanul, exact cum Roșca o făcea pe pro-românul și pro-europeanul, dar prostea lumea de-i ardeau opincile. Deci, Năstase va discuta la Moscova o trădare naționala și a întregului electorat care și-a dat votul pentru binomul ACUM. Altceva el nu are ce discuta acolo, că se știe interesul Rusiei: abaterea Moldovei de la cursul european și de la aderarea la NATO”, scrie Gandrabur.

În continuare, bloggerul se întreabă care este prețul trădării lui Năstase și de ce tace lidera PAS, Maia Sandu.

În vizită la Moscova, Năstase trebuie să spună un preț pentru trădarea pe care este gata să o facă. El nu acționează pe gratis și nici nu o face de dragul cuiva. Năstase este un aferist, deci orice mișcare a lui costă bani grei, dar prea mici pentru un imperiu care încă mai vrea să dicteze politica dintre Prut și Nistru. Care o fi suma pentru o astfel de trădare? Câte milioane? Asta se negociază acum?! Apropo, Maia Sandu e complice la toate astea, iar tăcerea ei însemnă de fapt acordul pentru astfel de prostii”, conchide Gandrabur.

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img