VIDEO // Asta spun oamenii….despre Andrei Năstase

22

Lidera PAS, Maia Sandu, a fost îndemnată de manifestanții din fața Guvernului să se lepede de populistul Andrei Năstase. „Maia Sandu, fii bărbat!”, „Năstase are mandat de urlat și protestat!”, „Năstase, deputat-psihopat!”, au scandat protestatarii. Oamenii s-au arătat deranjați de populismul liderului PPDA.

„El a devenit deputat din partea a cinci localități din suburbii. Niciodată nu a venit să ne întrebe ce probleme avem. De trei luni e deputat și tot ce face e urlă”, a spus un tânăr revoltat, citează stiridinmoldova.com.

Amintim că, astăzi, câteva sute de oameni i-au huiduit pe liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au încercat să obțină puncte politice din tema scumpirii carburanților și a unor produse alimentare.

Manifestanții scandau „Năstase la pușcărie” și purtau pancarrte pe care scria „Platforma PA”. Aceștia au făcut haz și pe seama pantalonilor uzi, în care a fost suprins anul trecut liderul Platformei DA la un protest.

La un moment dat, Năstase a fost cuprins de panică și se uita speriat prin jur. Poliția a format un cordon între cei aproximativ 40 de membri și simpatizanți ai ACUM și sutele de contramanifestanți, deranjați de populismul celor din PAS și PPDA. Din spatele polițiștilor, Năstase i-a numit imbecili pe protestatari.

You may also like

Comments are closed.

By