Socialiștii au luat act de invitația democraților să facă majoritate. Urmează să o analizeze la Consiliul Republican al PSRM

psrm

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a luat act de propunerea anunțată de Partidul Democrat și urmează să o prezinte spre analiză și decizie Consiliului Republican al Partidului.

Într-un comunicat de presă, PSRM menționează că toate deciziile de ordin tactic și strategic ale partidului sînt luate de către organele de conducere ale PSRM, în speță de către Consiliul Republican al Partidului Socialiștilor.

”Biroul Permanent al PDM a luat act de situația politică și de blocajul la care s-a ajuns și a decis să mandateze conducerea partidului să întreprindă măsurile necesare pentru ca Republica Moldova să nu intre într-o criză pe termen lung și să nu se ajungă la alegeri anticipate. O primă acțiune în acest sens este transmiterea astăzi o invitație către PSRM, pentru a avea o primă discuție, ca să vedem dacă putem găsi o formulă de colaborare parlamentară, care să aibă la bază așteptările și prioritățile cetățenilor”, au anunțat astăzi democrații.

You may also like

Comments are closed.

By