9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Năstase minte din nou oficialii europeni: nu a pomenit că naşul său controlează importante resurse media din țară

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Liderul PPDA, Andrei Năstase, se laudă pe Facebook cu o vizită la Cancelaria Austriei, în cadrul căreia l-ar fi informat pe purtătorul de cuvânt al Guvernului austriac, Peter Launsky-Tieffenthal, despre “controlul unei importante părți a media și a societății civile, transformate în mijloace de luptă cu opoziția democratică”.

Toate bune şi frumoase, numai că și de această data, Andrei Năstase minte cu neruşinare oficialii europeni. Acesta nu a suflat o vorbă despre faptul că naşul său de cununie, Victor Țopa controlează importante resurse media din țară, cu mâinile fratelui mai mare al lui Năstase, Vasile. Cea mai importantă dintre acestea este trustul de presă Jurnal, transformat de clanul Ţopa – Năstase în bâtă politică. Acest post de televiziune atacă zilnic pe toți cei care îndrăznesc să-l contrazică pe Năstase.

Nu este pentru prima data când Andrei Năstase minte oficialii europeni şi opinia publică din Moldova. Cel mai recent caz este mult-discutat sa vizită la Moscova, la invitaţia unor exponenţi ai serviciilor secrete ruseşti, pe care liderul PPDA a tot încercat să o ascundă.

Deputatul PPDA, Octavian Ţîcu, a confirmat, însă, în cadrul unei emisiuni televizate, că Andrei Năstase a fost citat să se prezinte la Moscova.

Sursa: actual.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img