Despre ipocrizia „presei” BEM, asmuțită să atace protestatarii

Screenshot_1

Frustrarea celor de la ACUM se transformă în ipocrizie. După ce câteva sute de tineri au manifestat cu pancarte în care au atras atenția asupra populismului și demagogiei lui Sandu și Năstase, liderii PAS și DA au asmuțit presa care le este subordonată asupra protestatarilor. Acest lucru este scos în evidență de către bloggerul Eugen Luchianiuc. El face comparație cu pancartele folosite de ”moraliștii” din ACUM la protestele anterioare, practic identice cu cele pe care s-au supărat astăzi.

”Trupa #acum s-a supărat și imediat a ordonat „presei” scăldată cândva în banii BEM să atace oamenii care au venit cu pancarte urâte. Sărmana „presă” s-a supus, dar a uitat cu desăvârșire faptul că fix un an în urmă ei și „exponenții de vază” ai „societății civile” promovau intensiv sloganul #neamZaebit. Tot ei au uitat sloganele urâte promovate de ei atunci”, a scris Luchianiuc.

Bloggerul a postat și un colaj cu pancarte folosite de ACUM-iști și cele de la protestul de astăzi.

”Nu mă voi apuca să le reproduc pe restul. Atât un an în urmă, cât și azi au fost multe slogane obscene și urâte. Văd că unii cer sancționarea celor care au afișat azi sloganele. Eu i-aș întreba: Da voi ați cerut ca în iunie-iulie 2018 să fie sancționate persoanele cu slogane urâte? Pe final aș veni cu o singură sugestie: „Hai să nu fim ipocriți!”, scrie bloggerul.

sursa: actual.md

You may also like

Comments are closed.

By