Curtea Constituțională sparge visul lui Alaiba și spune NU legalizării consumului de canabis

alaiba

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă sesizarea depusă de ex-deputatul PLDM Vadim Pistrinciuc, privind legalizarea consumului de marijuana în Republica Moldova. Magistraţii au ajuns la concluzia că interdicția consumului de marijuana este motivată prin efectele nocive ale acesteia asupra organismului uman.

Curtea a constatat, de asemenea, că dezbaterile privind efectele marijuanei asupra organismului uman constituie o chestiune controversată în mediul științific, efectele acesteia nefiind pe deplin elucidate.

Amintim că fostul consilier al ex-premierului PLDM Vlad Filat, Dumitru Alaiba, este suspectat că ar fuma ţigări cu marijuana. Despre aceasta a scris recent şi bloggerul Corneliu Gandrabur.

Despre Alaiba se mai discută în spațiul online de câțiva ani, precum că ar fi consumator de iarbă veselă. Ba chiar a fost un episod când el se plângea că a avut halucinații și că a încercat cineva să-l bată în apropierea casei. Dar, toate astea sunt vorbe din târg, deși trasul la Circumscripția din Canada, acolo unde iarba a devenit legală, le-a reamintit oamenilor despre ce consumă el”, a scris Gandrabur.

 

sursa: today.md

You may also like

Comments are closed.

By