Blogger: În 2015, Filat, liderul partidului proeuropean cu cea mai mare încredere, a fost luat pe sus de mascați chiar din sala Parlamentului

filat-dragnea

Liderul PSD din România, Liviu Dragnea, nu este primul politician de cel mai înalt rang, condamnat cu executare. Bloggerul Eugeniu Luchianiuc le reaminteşte “jurnaliştilor” din trustul Ţopa – Platon despre cazul ex-premierului moldovean Vlad Filat, încarcerat încă în anul 2015. Luchianiuc mai accentuează că e vorba despre ”bursierii lui Filat”, finanțați din greu de fostul șef al Maiei Sandu.

“Risc să vă amintesc că atunci Filat, liderul partidului proeuropean cu cea mai mare încredere, a fost luat pe sus de mascați chiar din sala Parlamentului. Acum în România toți discută că Dragnea este primul politician nr 1 întemnițat. Și toți uită despre faptul că Filat se lăuda permanent cu faptul că el e NR1 și la sigur țineți minte faza cu „politicianul numărul 1 nu comentează ce zice politicianul numărul 4”, scrie Luchianiuc, într-un articol publicat astăzi.

Amintim că Preşedintele Partidului Social Democrat din România, Liviu Dragnea, a fost condamnat la trei ani şi sase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman. Sentința este definitivă. Dragnea s-a predat poliţiei şi a fost dus la Penitenciarul Rahova din Bucureşti. El şi-a prezentat demisia din fruntea PSD, iar conducerea va fi preluată de Viorica Dăncilă.

You may also like

Comments are closed.

By