Bătaie la bordul unui avion Wizz Air Londra-Budapesta

wizzbudapest

Trei turişti britanici au fost arestaţi la aterizarea pe aeroportul din Budapesta a unui avion Wizz Air, după ce în timpul unui zbor dinspre Londra spre capitala Ungariei au provocat un scandal și s-au bătut determinând astfel întârzierea aterizării.

Zborul 2208 Luton-Ferihegy cu 170 de pasageri la bord se apropia de aterizare când un pasager indisciplinat şi-a părăsit scaunul aflat în mijlocul cabinei şi s-a dus la spatele avionului, aparent pentru a folosi toaleta, scrie The Independent, citat de Libertatea.

Membrii echipajului i-au cerut pasagerului, care părea să fi consumat mult alcool, să se întoarcă la locul său, iar când acesta a refuzat, au informat căpitanul că, în condiţiile în care cabina nu se afla în siguranţă, aeronava nu putea ateriza.

bataie-wizz-air-1024x616

Piloţii au efectuat imediat o „întoarcere”, în cadrul căreia avionul a urcat rapid şi s-a îndepărtat de aeroport. Un membru al echipajului a explicat pasagerilor ce s-a întâmplat şi i-a cerut din nou pasagerului indisciplinat să se întoarcă la locul său.

Întrucât pasagerul în cauză refuza în continuare să se așeze, un grup de pasageri – care păreau să fi consumat la rândul lor mult alcool – şi-au părăsit locurile și au mers după el în spatele avionului. Între aceștia a izbucnit o bătaie și după ce au fost împărțiți câţiva pumni, ordinea a fost restabilită parţial şi avionul a putut ateriza, cu o întârziere de jumătate de oră.

Pasagerilor li s-a cerut să rămână pe locurile lor, însă cei implicaţi în bătaie s-au ridicat, şi-au luat bagajele de mână şi s-au îndreptat spre spatele avionului. Căpitanul a anunţat că a sunat la poliţie, un anunţ întâmpinat cu aplauze de ceilalţi călători. Doi poliţişti au descins în avion şi au arestat doi bărbaţi şi o femeie.

Vezi VIDEO aici

You may also like

Comments are closed.

By