Analist politic: Năstase este, probabil, primul, dacă nu singurul lider politic de la Chișinău care este gata să fugă cu coada între picioare la Moscova

nastase5

Liderul PPDA și-a pecetluit, începând de astăzi, ipostaza de balabol al politicii moldovenești. Este opinia comentatorului politic Roman Mihăeș, exprimată într-un editorial publicat de portalul mesaj.md.

În opinia autorului, după ce a tot mințit constant că nu a fost citat la Moscova, opinia publică a avut ocazia perfectă să vadă că vorbele lui Andrei Năstase nu valorează nici cât o ceapă degerată.

Mihăeș mai spune că Andrei Năstase a creat un precedent scandalos în politica moldovenească.

„Este, probabil, primul, dacă nu singurul lider politic de la Chișinău care este gata să fugă cu coada între picioare la Moscova, pentru a depune depoziții într-un dosar politic, intentat, în semn de răzbunare, pentru faptul că actuala guvernare de la Chișinău nu dorește să execute niste ordine antinationale. În schimb, Andrei Năstase este gata să satisfacă toate poftele Moscovei, chiar să-și trădeze propria țară, doar pentru a-i face pe plac nașului său Victor Țopa, care dorește să se răzbune pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc”, notează Mihăeș.

You may also like

Comments are closed.

By