Tânărul care a furat un telefon dintr-un magazin Moldcell, reținut (FOTO/VIDEO)

Screenshot_2

Un tânăr de 19 ani, originar din raionul Cantemir a fost reținut pentru comiterea jafurilor. În timp ce se afla într-un magazin de telefonie mobilă, amplasat pe strada Calea Ieșilor din sect. Buiucani, în mod deschis a sustras de la vânzătorul-consultant telefonul mobil de model „SAMSUNG” după care a dispărut într-o direcție necunoscută.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că tânărul la data de 5 aprilie, a intrat în magazinul unde sunt comercializate bijuterii din aur, de pe bd. Ștefan cel Mare, sub pretextul de a vedea un lănțișor din aur, după care l-a sustras profitând de neatenția vănzătoarei.

Suma totală a prejudiciului cauzat constituie 16 927 lei. Bunurile sustrase urmează să fie ridicate şi returnate. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a recurs la așa gesturi din lipsă de bani.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 27 500 lei la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare pe un termen de la 2 la 5 ani.

foto-09

You may also like

Comments are closed.

By