Reținut în flagrant când a pătruns într-un depozit din Stăuceni: Am vrut să fur niște bani // VIDEO

foto-18

Un tânăr în vârstă de 29 ani, din Chișinău, a fost reținut în flagrant delict de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu angajații de pază particulară, pentru tentativă de furt din depozitul amplasat în comuna Stăuceni. Acesta a fost a escortat la Inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale polițiștii au stabilit că tânărul la finele lunii decembrie 2018, a mai comis un furt din depozitul dat, de unde a sustras mijloace bănești în sumă de 60 287 lei. Fiind audiat individul și-a recunoscut vinovăția. Anterior, acesta a mai fost atras la răspundere penală, pentru infracțiuni similare.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetat pentru furt. Conform legislației în vigoare acesta riscă o pedeapsă cu amendă de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By