Recidivist reținut de polițiștii sectorului Râșcani // VIDEO

foto-02

Un tânăr de 29 de ani, locuitor a capitalei, a fost reținut și cercetat penal pentru furtul unui automobil de pe strada Alexandru cel Bun din sectorul Râșcani a capitalei.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au fost alertați în dimineața zilei de 29 martie, de către proprietarul automobilului în vârstă de 61 ani. Acesta a declarat că i-a fost sustras automobilului de model „Volvo 240”, care era parcat în fața porții. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului.

Făptașul a fost reținut pe urme fierbinți și escortat la Inspectoratul de poliție pentru audieri. Acesta a spus că a furat automobilul după care l-a dus la un punct de colectare a metalului uzat, pentru a obține un profit. Prin acțiunile săvârșite de el a cauzat proprietarului un prejudiciu în sumă de 10 000 lei.

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru diferite genuri de infracţiuni.

În acest context bărbatul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By