Plahotniuc: Sportivii talentați și dedicați, care fac performanță, vor fi sprijiniți în continuare

big-premii-din-partea-edelweiss-pentru-campionul-victor-ciobanu-si-antrenorul-lui

Tinerii sportivi, care aduc faimă țării, vor fi sprijiniți și în continuare, pentru a face performanță. Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a făcut acest anunț, după ce campionul european de lupte Victor Ciobanu, cât și antrenorului său, Mihai Cucu, au fost premiați de fundația Edelweiss.

„Colegii de la Edelweiss le-au oferit premii, atât campionului Victor Ciobanu, cât și antrenorului său, Mihai Cucu. Munca lor merită să fie răsplătită, iar ambiția ȋncurajată. Ne dorim să ȋi motivăm să lupte ȋn continuare și să aducă Moldovei noi trofee și medalii. La fel am făcut și vom face cu mulți alți tineri talentați și dedicați, care fac performanță”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Amintim că, săptămâna aceasta, luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit, în premieră, campion european la categoria de greutate de până la 60 de kilograme. În finala de la Bucureşti, Ciobanu l-a învins pe campionul mondial en titre, rusul Serghei Emelin.

Pentru succesul său, Victor Ciobanu a fost felicitat şi premiat de echipa Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, chiar în sala de sport în care campionul se antrenează zi de zi, scrie hotnews.md.

big-3bf78c59870e34919635d439c4c522f1

big-266a87371ebeea7a62c9a88af44b5ddb

foto: edelweiss.md

You may also like

Comments are closed.

By