Percheziții PCCOCS-INI // Oamenii legii au ridicat marijuana în cantități deosebit de mari. Un avocat – printre consumatori (VIDEO)

56418250_1750032061763765_3292489420506136576_n

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu ofițerii de investigații a Inspectoratului Național de Investigații, au deconspirat activitatea unui grup criminal, specializat în creșterea, păstrarea și comercializarea pe teritoriul mun. Chișinău și în suburbii, a drogurilor.

Pe parcursul documentării, au fost identificate mai multe persoane care făceau parte din grupul criminal organizat, ce aveau rolurile bine determinate.

La data de 25 martie, PCCOCS și ofițerii INI au efectuat un șir de percheziții la domiciliile persoanelor implicate în schema infracțională, în urma cărora au fost ridicate droguri de tip marijuana, în cantități deosebit de mari.

Pînă la moment au fost reținute două persoane, cu vîrstele cuprinse între 32 și 40 ani, față de care, la solicitarea procurorilor, a fost aplicat arestul preventiv pe un termen de 30 zile.

Printre consumatorii de droguri, a fost identificat și un avocat care și-a recunoscut vina și a predat benevol drogurile pe care le păstra asupra sa și în automobilul personal.

Dacă vinovăția acestora va fi demonstrată, făptuitorii riscă pedeapsa sub formă de închisoare, pe un termen de la 7 la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By