Pavel Filip: Având ȋn vedere că Legislativul a fost nefuncțional ȋn perioada asta, noi considerăm că salariile nu se cuvin niciunui deputat

47381273582_34d810dfcf_z (1)

Deputații fracțiunii PDM vor dona salariile pe care le-au primit de la Parlament pentru luna martie. Anunțul a fost făcut de liderul fracțiunii, Pavel Filip, într-o postare pe Facebook.

”Ȋmpreună cu toți colegii din fracțiunea PDM vom dona salariile pe care le-am primit de la Parlament pentru luna martie. Având ȋn vedere că Legislativul a fost, practic, nefuncțional ȋn perioada asta, noi considerăm că banii aceștia nu se cuvin niciunui deputat, indiferent din ce partid parlamentar face parte. Fiecare dintre deputații PDM va alege o cauză socială către care ȋși va redirecționa veniturile. Sperăm, în continuare, în deblocarea cât mai grabnică a situației politice, astfel încât să putem lucra în beneficiul celor care ne-au trimis în Parlament, plătitorii de facto ai acestor salarii. Adresăm repetat mesajul către partidele parlamentare să dea dovadă de maturitate și să revină la agenda de priorități sociale ale cetățenilor”, a scris Pavel Filip.

În schimb, liderul PPDA, Andrei Năstase, care a primit primul salariu din ultimii doi ani, s-a arătat nemulțumit de banii luați de la Parlament.

“Nu cred. Nu cred că ajunge. Nu cred că este un salariu, cum spun eu, care ți-ar acoperi toate cheltuielile”, a declarat Andrei Năstase la un post TV.

You may also like

Comments are closed.

By