Maria Ciobanu, despre scriitorul Nicolae Roibu: un bărbat căzut în cap din covată la naștere

ciobanu maria

Scriitorul și jurnalistul Nicolae Roibu este făcut albie de porci, într-o postare pe Facebook, de către fostul deputat PLDM, actualmente ales al binomului PAS-PPDA, Maria Ciobanu. Nemulțumită de a replică a lui Nicolae Roibu pentru ex-deputatul Vasile Șoimaru, susținător al PAS și PPDA, Ciobanu îl face pe Roibu ”măscărici”, ”jigodie”, ”cu o minte bolnavă”, ”căzut în cap din covată la naștere”.

”Deputatei Maria Ciobanu i-aș recomanda să țină cont de sfatul fostului ei șef de partid, Vlad Filat, care, atunci, înainte de a fi arestat, a declarat: ”Aveți grijă de țară!” Aveți grijă de țară, Doamnă deputat Maria Ciobanu! Numai că, alături de Filat, să-i puneți și pe oligarhii pe care-i apărați și care vă plătesc!”,  a replicat Nicolae Roibu.

Jurnalistul a mai scris, în comentarii la postarea sa de pe Facebook, că dacă PAS-PPDA ar ajunge la guvernare, va fi un dezastru pentru țară.

”Ei nu au nici o persoană care ar putea ocupa o funcție demnă în fruntea unui minister! O hălăciugă, o adunătură de ipocriții, ahtiați de putere! Lozinca lor este, parafrazându-l pe Nicolai Fiodorovici Bondarciuc, când se pronunța împotriva alfabetului latin: Net, net, ieșcio raz net”. Ce mai, comuniști adevărați, educați de Iurie Roșca, cumătrul lui Vasile Năstase!”, a scris Roibu.

Nu este pentru prima dată când Maria Ciobanu înjură ca la ușa cortului și amenință persoanele care o contrazic. Recent, aceasta a scris pe Facebook că „îi vine să îl trăsneasă în cap” pe jurnalistul român Victor Nichituș, pentru editorialele sale critice la adresa binomului PAS-PPDA.

„Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine. Amintesc deputatului Maria Ciobanu că în articolele care reglementează libertatea de expresie există o prevedere care interzice violența publică. Iar în alta se vorbește despre răspunderea civilă pentru informaţia adusă la cunoştinţa publică”, a replicat Nichituș.

You may also like

Comments are closed.

By