În curând, PDM va face public programul de guvernare pentru 2019-2023

6fb508ec9a4986da5e94c62e4793933a
Partidul Democrat din Moldova lucrează deja la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023 și intenționează în curând să facă publică propunerea sa. Despre acest lucru s-a discutat la ședința săptămânală a conducerii partidului, care a avut loc marți dimineață la sediul central al PDM.
„Cetățenii așteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute și să continuăm proiectele începute”, a afirmat președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul ședinței partidului.
Liderul democraților a subliniat că în aceste zile Partidul Democrat își actualizează agenda de lucru pe baza propunerilor venite direct de la oameni, dar și pe baza unui sondaj de opinie privitor la așteptările cetățenilor pentru dezvoltarea Moldovei în anii următori.
„Pe primul loc în lista de priorități a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor și pensiilor, continuarea și accelerarea programului Drumuri Bune pentru Moldova, indemnizații majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a precizat Vlad Plahotniuc, referindu-se la analiza preliminară a așteptărilor publicului.
În cadrul ședinței PDM s-a discutat de asemenea despre implementarea celor mai importante măsuri ale guvernării din această perioadă, respectiv indexarea pensiilor, oferirea ajutorului de Paști către pensionarii cu venituri mici și demararea Programului Drumuri Bune 2.
pdm

 

You may also like

Comments are closed.

By