IMAGINI de la ecograf: două gemene, surprinse cum se bat în burta mamei // VIDEO

ecografie-in-sarcina

Au devenit staruri pe reţelele de socializare înainte de a fi născute. S-a întâmplat cu două gemene în oraşul Yinchuan. Tatăl a încărcat pe internet filmarea obţinută în urma controlului prenatal. Filmuleţul, făcut public, pe aplicaţia pentru video-uri scurte Douyin, a devenit viral în scurt timp, colecţionând o ploaie de like-uri şi inimioare. În imaginile înregistrate se văd copilele care se bat între ele.

Copilele, care au fost născute sănătoase tun, au fost poreclite ”Cireşica” şi ”Frăguţa”, fructele preferate ale mamei în timpul sarcinii. Dar gemenele luptătoare nu se întrec doar în acest fel: Daily Mail, face referirea că tatăl a povestit că şi-a văzut fiicele îmbrăţişându-se, în timpul unui alt control la ecograf, la un test asupra lichidului amniotic.

”Am fost foarte emoţionaţi – a spus tatăl -. Fetele erau atât de micuţe şi ştiau să aibă grijă una de alta. Cred că vor trăi una cu alta într-o perfectă armonie când vor creşte mari.

Se pare că gemenele împărţeau acelaşi sac amniotic şi aceeaşi placentă. Este vorba de o sarcină de mare risc, cu şanse de supravieţuire nesigure, potrivit datelor relatate de Daily Mail.

Utilizatorii s-au distrat şi au comentat viedo-ul cu ”lupta” între ele. ”Cine învinge va fi şefa”, scrie unul, în timp ce altul susţine că: ”chiar dacă se luptă pentru supremaţie în pântecele mamei, se vor iubi când se vor naşte”.

sursa: evz.ro

You may also like

Comments are closed.

By