Golea critică dur modul de negocieri al ACUM: Noi nu negociem posturi! Apropo cu cât îl dați pe cel de prim-ministru?

sandu nastase 344

Deşi pretind că reprezintă un curent nou în politica moldovenească, exponenţii PAS şi PPDA dau dovadă de lipsă de consecvenţă şi doar de egoism. De această părere este jurnalistul și comentatorul politic Anatolie Golea, într-un interviu acordat postului de radio Europa Liberă.

„Blocul ACUM, cele două partide din Blocul ACUM încearcă să demonstreze că ei sunt altfel și au spus acest lucru: „Noi nu suntem Filat, noi nu suntem Ghimpu, noi nu ne vindem pentru posturi, nu discutăm posturi”, dar au venit la discuții și prima condiție, de fapt, dacă e să le lăsăm pe toate deoparte, este partajarea posturilor, da? Noi nu discutăm despre posturi…”, a accentuat Golea ipocrizia celor de la ACUM.

Acesta constată şi faptul că Maia Sandu şi Andrei Năstase sunt lipsiţi de abilitatea de a negocia şi a discuta cu celelalte partide.

„Da, dar noi nu discutăm despre posturi, dar Năstase trebuie să fie spicher și Maia Sandu – președinte al Guvernului minoritar. Nu poți să vii la negocieri și să… dinamitezi, da? Dacă nu – dăm foc și mergem în alegeri anticipate. Socialiștii au și ei electorat. Și ei ce trebuie să le spună alegătorilor: „Noi avem 35 de mandate, dar am decis să susținem Guvernul minoritar, să dăm, să cedăm toată puterea, pentru că aceștia vor face mai bine decât noi”?…”,  a mai spus Golea.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By