5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

„Globul Moldovei” a încremenit: „Salvatorul națiunii” Andrei Năstase amenință să rămână la Frankfurt

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Lamentațiile de „salvator al națiunii” ale lui Andrei Năstase, deranjat de faptul că jurnaliștii au îndrăznit să publice declarația sa de avere, au devenit subiect de satiră la Ziarul Național. Liderul PPDA este luat peste picior pentru ieșirea sa grobiană la adresa jurnaliștilor care au îndrăznit să facă știre despre mașina de lux pe care a vândut-o anul trecut, fapt confirmat prin semnătura lui Năstase în declarația de avere, depusă recent.

„Glonțul a șuierat și mai șuieră încă pe la tâmpla poporului nostru mioritic: Andrei Năstase stă la îndoială: să rămână la Frankfurt, lângă familia sa personală, în libertate și liniște conjugală, sau să se întoarcă la Chișinău, în infernul luptei antioligarhice, alături de Inga Grigoriu? „Nu știu când va fi momentul când mă întorc la Chișinău și nici măcar nu știu dacă mă voi întoarce vreodată, pentru că de multe ori când ies (de la stână – i.b.) în lumea civilizată (Doiciland) mă gândesc: dar oare mai merită (ei, adică noi – i.b.) să mă întorc acolo? De ce să nu rămân lângă familia, copiii mei, să stau lângă ei? De ce mi-ar fi trebuit mie de 9 ani încoace să intru în război cu un căpcăun oligarh?”, se întreabă salvatorul nostru apoteotic”, se arată în satira semnată cu numele Ion Buraga.

Autorul satirei vine cu exlicația acestei stări de spirit dezolante a celui care se crede salbatorul moldovenilor.

„Jigodiile, imbecilii de jurnaliști plahotniuciști de la Ziarul NAȚIONAL i-au cauzat această suferință prometeică, scriind fără discernământ despre averea sa sublimă, tratându-l ca pe un deputat, ca pe un lider oarecare, ignorând meritele sale de proporții gigantice în fața eternității. Au pomenit și despre Mercedesul său vândut cu 35 de mii de euro, de parcă un erou de valoarea lui perenă ar trebui să se deplaseze cu bicicleta, ca un profesor european prăpădit. Da, el a depus declarația de avere, dar aceasta nu înseamnă că jurnaliștii trebuie să abuzeze de transparența și răbdarea sa, ciugulindu-i maiura iubirii de țară și popor”, se conţine în replica spumoasă, publicată de Ziarul Naţional.

„Ce om teafăr la minte s-ar mai întoarce?”, s-a întrebat Năstase apocaliptic și am simțit cum globul Moldovei își încetinește rotațiile”, conchide, apoteotic, autorul satirei.

sursa: hotnews.md / foto: privesc.eu

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img