Fost deputat: Mai rămâne ca PAS și PPDA să-l invite pe Shor la discuții! Sunt înfumurați și vor fi vinovați pentru anticipate

57595610_286082422311997_7259665469605412864_n

“Dialogul surzilor” al blocului ACUM cu cei de la PSRM este tratat ironic, pe Facebook, de fostul deputat Ştefan Secăreanu. În opinia lui Secăreanu, cei de la PAS-PPDA dau dovadă de lăcomie şi lipsă de tact politic.

“Jale mare ACUM: PSRM-ul le-a fluturat din codiță, nu a venit la „invitație”! Rămâne să-l mai invitați ACUM pe Shor! Doar el, pușcăriabilul, vă poate da guvern minoritar! Că-i minoritar, nu?! Așa pățesc înfumurații care, cu doar 26 de mandate, vor să aibă și președinția Parlamentului, și guvernul lor minoritar! Alegerile anticipate, provocate ACUM, vor fi mortale pentru înfumurați!”, a scris Secăreamnu, pe Facebook.

Amintim că deputații socialiști au ignorat şi astăzi noua invitație la discuții din partea PAS și PPDA. Deputații Igor Munteanu, Mihai Popșoi, Alexandr Slusari, Chiril Moțpan și Igor Grosu au așteptat în zadar ca cineva din colegii lor din PSRM să vină să discute despre coaliție de guvernare. Ulterior, Slusari și Popșoi au declarat, de mai multe ori, că între PAS, PPDA și PSRM nu poate fi nimic în comun și că ei nu intenționează să formeze o alianță pe patru ani cu socialiștii.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By