Familia Hanganu din Călimănești și-a primit cadoul de Paște din partea Edelweiss. Plahotniuc: Le dorim sărbători frumoase, în armonie și înțelegere

foto: edelweiss.md

Familia Hanganu din Călimănești, Nisporeni, a primit un voucher de 100.000 de lei şi un coş cu produse pentru masa de sărbătoare din partea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”.

„Fondatorul Edelweiss, domnul Vlad Plahotniuc este alături de ei şi le oferă suma de 100.000 lei pentru ca ei să poată beneficia de condiţii de viaţă mai bune. Este adevărat că locul unei mame în familie nu-l poate lua nimeni, în schimb noi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca acestei familii să nu îi lipsească nimic”, Lidia Cucoş, director executiv Edelweiss.

Și liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a venit cu un mesaj de felicitare pentru cei patru copii rămaşi fără mamă şi care sunt crescuţi cu multă dragoste de tatăl lor.

„Familia Hanganu din Călimănești, Nisporeni, trece printr-o perioadă grea și alături de colegii din Edelweiss ne-am hotărât să le dăm o mână de ajutor. Cei patru copii ȋmpreună cu tatăl lor au primit ȋn aceste zile cadoul nostru de Paști. Le dorim sărbători frumoase, ȋn armonie și ȋnțelegere”, a menţionat Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Grigore Hanganu își crește cei patru copii, după ce soţia lui a decedat recent, la doar 29 de ani. Şi pentru că nu are în grija cui să îi lase, acesta nici nu se poate angaja, iar situația financiară devine tot mai dificilă, scrie publika.md.

big-e4865380756b7b7f122dd00b892edfbf

big-7cbd93f34a4f13d3d72062618244cf40

big-100-000-de-lei-pentru-familia-hanganu-din-partea-edelweiss

You may also like

Comments are closed.

By