Analist: Alegătorii blocului ACUM se uită cu reticenţă la negocierile cu PSRM

dan dungaciu 1_rsz

Alegătorii blocului ACUM se uită cu reticenţă la negocierile cu exponenţii PSRM. Analistul politic Dan Dungaciu crede că cei de la PAS şi PPDA vor avea de pierdut mai mult decât socialiştii, la alegerile parlamentare anticipate.

“Blocul ACUM este în cea mai mare dificultate pentru că plutește între două tendințe care există la electoratul ACUM. Pe de o parte este dorința de deoligarhizarea a țării și există presiunea pe ACUM să facă ceva în această direcție, iar pe de altă parte există un segment al alegătorilor ACUM care se uită cu suspiciune la aceste discuții și nu crede că cea mai bună soluție este comunicarea cu PSRM”, adeclarat Dungaciu, în cadrul unei emisiuni difuzată de TV8.

Dungaciu crede că blocul ACUM ar putea obţine un scor mai mic la alegerile anticpate, din cauza discuţiilor cu PSRM

”Aceste negocieri sunt de fapt și politice și mediatice. Asta este cea mai proastă formulă într-o negociere, deoarece fiecare parte se gândește că aceste negocieri pot să cadă și pot să moară înainte de a se naște și războiul mediatic în perspectiva unor anticipate este la fel de important. Mediatic vorbind dacă negocierea eșuează, PSRM pierde mai puțin decât ACUM în cazul anticipatelor”, a precizat analistul politic.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By