Vlad Plahotniuc: Felicitări, Vladimir Ambros, pentru reușita de aseară! Un gol marcat în poarta campioanei mondiale e un motiv de mândrie pentru orice fotbalist

04B9CDB8-1C29-4B0E-900D-4BD1432D46E1

Atacantul Vladimir Ambros va fi premiat de Fundaţia lui Vlad Plahotniuc Edelweiss, pentru golul marcat aseară în meciul cu naţionala Franţei.

“Felicitări, Vladimir Ambros, pentru reușita de aseară! Un gol marcat în poarta campioanei mondiale e un motiv de mândrie pentru orice fotbalist. Zilele următoare, Fundația Edelweiss îi va oferi premiul promis pentru această reușită. Felicitări întregii echipe a Moldovei, care a luptat până în ultimul moment. Mult succes pe mai departe!”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Amintim că selecţionala Moldovei a cedat aseară în faţa campionilor mondiali cu scorul de 1:4. Vladimir Ambros a reușit să marcheze primul și unicul gol pentru naționala Moldovei din acest meci.

Pe 25 martie, echipa națională va juca următorul meci din preliminariile Campionatului European 2020 în deplasare cu reprezentativa Turciei.

You may also like

Comments are closed.

By