VIDEO // Reținuți de polițiștii sectorului Buiucani pentru jaf și răpirea unui automobil

foto-28.03

În noaptea de 17 martie, un bărbat de 34 de ani, a fost atacat de doi indivizi, fiind deposedat de telefonul mobil de model „Huawei”, bani și un card bancar, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 7000 lei. Incidentul a avut loc pe strada Bariera Sculeni, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

În urma măsurilor speciale de investigații au fost identificaţi suspecţii, care s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 22 și 23 ani, originari din Capitală. Indivizii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Bunurile sustrase au fost ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate victimei.

Ulterior a fost stabilit că cei doi, anterior, la data de 8 martie, ar fi răpit și un automobil de model „Vaz”, în valoare de 7000 lei, parcat în curtea blocului locativ de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani. În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că suspectul a pătruns în automobil prin deterioararea lacătului. Ulterior, automobilul a fost depistat accidentat în sectorul Buiucani.

Indivizii nu sunt la prima abatere, anterior fiind atrași la răspundere pentru infracțiuni similare.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția și au fost plasați în arest pentru 30 de zile. Conform legislaţiei în vigoare, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By