Un moldovean anunțat în căutare, reținut în locuința unor rude

retinere politia de frontiera

La nici 24 de ore de când a fost anunțat în căutare națională pentru săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei moldo-române, polițiștii de frontieră au reținut cetățeanul moldovean care urmează să își ispășească pedeapsa – privațiune de libertate pe un termen de patru luni. Deși decizia instanței de judecată a fost emisă încă din luna noiembrie 2018, tânărul s-a eschivat de orice contact cu organele de drept, fapt pentru care a și fost anunțat în căutare.

Astăzi, 19 martie, ofițerii de investigații ai Direcției regionale SUD au descins la domiciliul unor rude ale persoanei căutate. Acțiunile s-au desfășurat în jurul orei 07:00, în localitatea Pelinei, raionul Cahul. În gospodăria acestora a fost identificat conaționalul de 32 de ani.

În cadrul discuției cu angajații Poliției de Frontieră, tânărul a recunoscut că a încercat să se ascundă, în speranța că astfel va scăpa de pedeapsa cu închisoarea.

Conform procedurii, persoana a fost deferită organelor de competență în vederea asigurării deciziei privind privarea de libertate pentru infracțiunea comisă.

Screenshot_1

You may also like

Comments are closed.

By