Sergiu Sîrbu a fost internat cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost lovit de recidivistul Grigorciuc

grigorciuc

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu, atacat de către recidivistul Pavel Grigorciuk, este internat în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Informația a fost anunțată de către purtătorul de cuvânt al instituției, Cristina Gorea, pentru deschide.md.

Amintim că deputatul a fost atacat de către extremitul de la ANTIFA, Pavel Grigorciuk, în preajma unui local de lângă Parlament. Grigorciuc a recunoscut într-o postare pe Facebook că l-a provocat verbal pe Sîrbu, iar când democratul i-a răspuns cu aceeași monedă, a trecut la lovituri. Este de menționat că, în ultimul timp, Grigorciuk lua lecții de box.

Deși face parte dintr-o grupare cu caracter extremist şi a fost condamnat penal, Pavel Grigorciuk este lăudat de lidera PAS, Maia Sandu, pentru acţiunile pe care le organizează.

“Am văzut nişte oameni curajoşi, care au încercat să-şi spună punrtul de vedere”, a declarat Maia Sandu, în cadrul emisiunii Adevărul Live.

Reamintim că Pavel Grigorciuk, alături de alte 6 persoane numite “grupul Petrenko”, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, după ce, în septembrie 2015, s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Șeful grupului, Grigore Petrenko, a fugit în Germania și este căutat acum de forțele de ordine din țara noastră.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By