Reținut cu droguri! Urma să le depoziteze în ascunzișuri // VIDEO

Screenshot_10

Un individ de 25 de ani, originar din capitală, a fost reținut cu substanțe narcotice. Acesta a fost stopat de polițiști pe strada Malina Mare.

Asupra tânărului au fost depistate 21 de pachețele de tip zip-lock cu o masă solidă de culoare albă cu miros specific, camuflate cu banda adezivă de culoare albastră care urmau a fi depozitate în ascunzișuri. Schema de vânzare a drogurilor era organizată prin intermediul aplicațiilor telefonice.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul comercializarii pe piața neagră, valoarea drogurilor confiscate a fost estimată la 25 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru furturi. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru „Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”.

Bărbatul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore și riscă de la 7 la 15 ani pușcărie.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor, stabilirii complicilor și atragerea acestora la răspundere.

You may also like

Comments are closed.

By