3 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Petrenco dă de pământ cu Sandu și Năstase: îi credeți pe toți cetățenii idioți?

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Fostul deputat comunist şi liderul grupării Antifa, Grigore Petrenco, atacă dur liderii PAS-PPDA, care au declarat că vor transmite Curţii Constituţionale raportul cu aşa-zisele încălcări de la ultimele alegeri parlamentare, şi nu la CEC sau instanţelor de judecată, aşa cum prevede legea.

“Maia şi Andrei, chiar îi credeţi pe toţi cetăţenii idioţi? Contestaţiile se depun nu la Curtea Constituţională, ci în consiliile electorale, la CEC şi în instanţele de judecată. Nu ştiu ce jurişti aveţi voi acolo, dar ei nici nu au contestat decizia CEC din data de martie, de aprobare a rezultalelor alegerilor!”, scrie Petrenco, într-o postare pe Facebook.

“Prin urmare, este vorba doar despre un PR ieftin, destinat celor care nu au habar de Codul Electoral. În acest fel, voi îi consideraţi idioţi pe alegătorii voştri!”, a mai scris Petrenco.

Pe aceeaşi lungime de undă cu Grigore Petrenco este şi fostul ministru al Economiei, Alexandr Muravschi.

„La prima vedere par oameni instruiţi, dar dacă te uiţ mai atent ţi se creează impredsia că aceştia au conştiinţa blocată. Întrebarea este: doar Acum sau pentru totdeauna?”, a scris Muravschi, într-o postare pe Facebook.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img