7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Percheziții în locuința unui bărbat din sectorul Buiucani // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău au efectuat percheziție autorizată în locuința unui bărbat de 33 de ani, din sectorul Buiucani. Oamenii legii au depistat și ridicat 9 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde și 1200 de lei, obținuți în urma comercializării drogurilor.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 2 luni, fiind efectuată și o achiziție de control.

Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa „marfa”, ar fi obținut un profit în sumă de 12 000 lei.

Anterior, el a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile și riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Totodată sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img