Partidul Democrat a trimis scrisori liderilor PAS și DA pentru a-i invita la negocieri privind coaliția de guvernare

cebotari567

Partidul Democrat din Moldova a trimis scrisori liderilor componentelor PAS și PPDA din blocul electoral ACUM cu invitația la dialog pentru a forma o coaliție de guvernare. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, Vlad Cebotari, la o conferință de presă. Acesta a precizat că democrații nu au primit încă un răspuns și a reiterat invitația la dialog.

„Am venit cu un mesaj către politicieni, cu îndemnul să negociem. Lupta politică este lupta politică, iar oamenii nu trebuie să sufere din cauza ei. Am trimis scrisori componentelor blocului ACUM, PAS și PPDA, scrisori de inițiere a negocierilor. Nu avem răspuns. Pe această cale repetăm invitația, astfel încât până la validarea alegerilor să începem să cugetăm la o posibilă construcție politică. Iar dupa validare, să începem lucrul asupra diferitelor proiecte pe care oamenii le așteaptă”, a spus Cebotari.

Vicepreședintee PDM a declarat că oamenii își doresc stabilitate și că, pentru aceasta, este nevoie de o guvernare responsabilă.

”Asteptăm ca toți politicienii să dea dovadă de maturitate politică. Nu ne dorim anticipate. Acest lucru poate fi evitat dacă va exista consens în Parlament. Anticipatele înseamnă revenirea la haos, frână pentru dezvoltarea economiei, proiectele bune inițiate de noi, pentru investiții străine. Vrem ca stabilitatea să continue și oamenii să aibă încrederea în continuarea proiectelor care le îmbunătățesc viața”, a mai spus fruntașul democrat.

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By