Omor din gelozie la Florești: un bărbat l-a incendiat pe amantul fostei concubine

omor

Un locuitor al raionului Floreşti, împreună cu un amic din Ialoveni, şi-au aflat recent pedepsele după ce au fost recunoscuţi culpabili de omorul unui bărbat. Procuratura le-a demonstrat vina, inculpaţii fiind condamnaţi la 20 şi, respectiv, 13 ani şi 4 luni închisoare, în penitenciar de tip închis.

Potrivit probatoriului, crima a avut loc în dimineaţa zilei de 4 aprilie 2018, în oraşul Floreşti.

Înnebunit de gelozie pe motiv că femeia l-a părăsit pentru un alt bărbat, inculpatul, împreună cu un amic, au pus la cale omorul amantului fostei sale concubine. Acesta a luat în chirie un automobil și l-au aşteptat pe bărbat să revină acasă de la muncă. În timp ce unul dintre inculpaţi i-a blocat, cu maşina, calea de acces spre gospodărie, celălalt i-a aplicat mai multe lovituri în cap cu o bâtă din lemn, până l-au lăsat inconştient. În continuare, agresorii au urcat bărbatul în portbagajul maşinii, deplasându-se în pădurea din preajma satului Rădulenii Vechi. Aici, au stropit corpul victimei cu inflamabil şi l-au incendiat.

Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost descoperit peste câteva ore de la crimă de nişte localnici care munceau în câmp. Imediat au fost alertaţi oamenii legii care, au demarat investigaţiile. Ulterior, cei doi indivizi, cu vârstele de 20 şi 40 de ani, au fost arestaţi şi până la sentinţă s-au aflat în custodia statului.

Deopotrivă cu pedeapsa închisorii, cei doi au fost obligaţi să achite succesorului părţii vătămate un prejudiciu moral şi material de 39 mii de lei.

Sentinţa este cu drept de atac.

You may also like

Comments are closed.

By