O nouă ediție a proiectului Poliției Naționale „Oamenii de succes inspiră”. Invitată – Svetlana Sainsus, femeia care a salvat sute de vieți

svetlana sainsus fb cavcaliuc

Cofondatoarea platformei caritate.md, Svetlana Sainsus, a fost invitata Inspectoratului General al Poliţiei (IGP), în cadrul noii ediţii a proiectului ”Oamenii de succes inspiră”.

“Este o personalitate, un om de succes, care ne inspiră pe noi prin faptele frumoase pe care le face pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru oamenii care sunt mai trişti ca noi, pentru cei care, de mult ori, văd în faţă un tunel şi nu văd lumina, dar ea apare ca un licurici”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc, şef-adjunct al IGP.

“Am acceptat să vorbesc în faţa poliţiei naţionale, unde sunt sigură că ne asemănăm. Cel mai mare gând al meu este cum aş putea să fac ceva bun pentru oameni”, a spus Svetlana Sainsus.

Amintim că Poliția Națională a lansat recent proiectul „Oamenii de succes inspiră”. În opinia șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, „acest proiect va contribui la cunoașterea mai bine a personalităților notorii din țară, care prin propriul exemplu vor inspira polițiștii să devină mai buni în ceea ce fac”.

You may also like

Comments are closed.

By