Nata Albot și Andrei Bolocan, acționați în judecată de moldovenii din SUA

47007590_1179254525558140_2600954713247580160_n

Jurnalista Nata Albot și soțul său, Andrei Bolocan, au fost acționați în judecată de către Viorel Savva, avocat stabilit în Chicago, pentru declarațiile denigratoare la adresa moldovenilor care muncesc în Statele Unite ale Americii și Canada, în calitate de șoferi de cursă lungă.

„Tare mult sper că printre acei declaraţi truckişti din Moldova rămân să fie şi oameni teferi, care judecă, care au inteligenţă. Eu doresc să mă conving că nu oricine ajunge să devină truckist pe America de Nord”, a declarat Nata Albot, într-un mesaj live, postat cu ocazia alegerilor parlamentare din 24 februarie.

Emisiunea online a fost difuzată ulterior și de către postul TV8, fiind plasată și pe canalul de Youtube al acestuia.

”Considerăm că aceste declarații sunt defăimătoare și calomnioase, care lezează onoarea și demnitatea tuturor truck-iștilor moldoveni, care activează în Statele Unite ale Americii, manifestată prin răspândirea unor judecăți de valoare, care nu se bazează pe un subsrat factologic”, se conține în cererea prealabilă de chemare în judecată a avocatului Viorel Savva.

Anterior, și fostul director de știri de la Jurnal TV, Gabriel Călin, a criticat-o pe Nata Albot pentru atacul la adresa moldovenilor din SUA și Canada.

„Modul în care Nata Albot şi soţul ei şi-au permis să-i înjosească pe moldovenii care muncesc aici este unul care provoacă greaţă. Nata şi Andrei şi-au permis să pună la îndoială capacităţile mintale ale unui grup întreg de moldoveni, care muncesc în America. Mulţi dintre ei sunt cei care le sponsorizează activitatea Natei şi a lui Andrei. Cinismul acestor personaje ajunge la cote maxime”, a declarat Gabriel Călin.

foto: Facebook (Internetu’ Grăiește)

You may also like

Comments are closed.

By