Liderii PSRM, PDM, PAS și PPDA, invitați din nou la Reședința de Stat, pentru un dialog comun

abd3ee30-5d0c-4780-9955-8d0c8e36f883

Președintele țării Igor Dodon i-a invitat la o întrevedere comună pe liderii celor patru fracțiuni parlamentare, PSRM, PDM, PAS și PPDA, cu care a discutat astăzi. Discuțiile vor avea loc în data de 2 aprilie, ora 12:00, la Reședința de Stat.

„Deci îi învit pe liderii Zinaida Greceanîi, Vlad Plahotniuc, Maia Sandu și Andrei Năstaste, cu cîte unul-doi însoțitori fiecare, pentru un dialog comun, care să ne apropie de o decizie politică multașteptată de toți cetățenii Republicii Moldova. Dacă vor începe până atunci aceste discuții, e bine, dacă nu – vedem aici, îi pun la masa de negocieri, să se miște mai repede”, a declarat Dodon după întrevederea cu reprezentanții celor patru formațiuni parlamentare.

Șeful statului a mai menționat că, astăzi, majoritatea liderilor implicați în discuții au admis necesitatea clarificării situației politice pentru cetățeni și mai ales necesitatea de a se ajunge la o decizie finală în privința viitoarei guvernări.

„Toate trei forțe au declarat că nu doresc anticipate, am văzut disponibilitatea lor de a evita alegerile anticipate.  După discuțiile de astăzi sunt mai optimist că ar putea să se schimbe lucrurile mai repede. Eu cred că în prima jumătate a lunii aprilie se va face o claritate în acest sens.”

22
1

2

You may also like

Comments are closed.

By